Ponazoritev izdelkov P.E.C.A.®

Izdelki P.E.C.A.®

Bistvo vseh izdelkov P.E.C.A. je simbol P.E.C.A.®. Simbol P.E.C.A.® celovito deluje na anatomijo energijskega ustroja živih bitij in elementov narave. Njegov osnovni namen je, da s svojim elektromagnetnim poljem popravlja energijsko polje človeka, živali, rastlin in prostora pa tudi tekočin in hrane. Simbol P.E.C.A.® deluje v štirih korakih. Prečisti energijski sistem določenih blokad, energizira poškodovana mesta, centrira energijo v os ali v ravnotežje energij in aurično zaščiti pred vplivi motečih zunanjih energij.

Energijski izdelki P.E.C.A. so namenjeni praktični uporabi čez dan in ponoči, za osebno nego pa tudi za uživanje bolj energijsko zdravih jedi in pijač. Vsak izdelek opravlja svojo nalogo pri popravljanju energijskega sistema.

 

Energijski izdelki P.E.C.A.® so namenjeni:

 • človeku, živali, rastlini ali prostoru, kjer se je porušilo osnovno energijsko ravnovesje;
 • vsem, ki se počutijo izčrpani, izgubljeni, nemočni in nestabilni v psihičnem pogledu;
 • vsakemu, ki ima telesne fizične težave bolezenskega tipa ali pa poškodbe, saj mu omogočajo lažjo in učinkovitejšo obnovo energijskega sistema;
 • nosečnicam, dojenčkom in otrokom pa tudi mladostnikom in študentom, ki so zaradi šolskih obveznosti psihično obremenjeni;
 • vsem, ki pri delu s svojim elektromagnetnim poljem posegajo v elektromagnetna polja drugih ljudi: medicinsko osebje, terapevti, maserji, frizerji, kozmetičarke, gostinci in vsem, ki so pri delu izpostavljeni ekstremnim okoliščinam: policisti, gasilci, varnostniki, itd.;
 • vsem, ki so pri svojem delu izpostavljeni elektromagnetnim sevanjem raznih naprav ali drugim tehničnim sevanjem: računalnik, telefon, televizija, električne omarice, rentgeni itd.;
 • profesionalnim športnikom in športnim klubom;
 • za uporabo v wellness centrih, savnah, masažnih, kozmetičnih in frizerskih salonih;
 • za izboljšanje bivanja v hotelih, bolnišnicah, zdraviliščih, domovih za ostarele in mladostnike.

 

Elektromagnetno polje simbola P.E.C.A.® je bilo znanstveno proučevano od leta 1997 dalje in tudi učinki simbola P.E.C.A.® so znanstveno dokazani. Raziskave so potekale v okviru dela z različnimi metodami, med drugim so bili izvedeni znanstveni poskusi na klicah rastlin, kapljici vode in slepi testi na ljudeh. Več o tem si lahko preberete na: https://www.pecastory.com/izdelki/simbol-p-e-c-a/raziskave

Simbol P.E.C.A. je zaščitena blagovna znamka ® v Sloveniji in mednarodno.

Licenčni svetovalec vam s pomočjo pregledov po metodi P.E.C.A.® natančno svetuje, kateri izdelek vam v danem trenutku, vezano na vaše energijsko stanje, najbolj koristi, oziroma vas najbolj podpre.

Moje delo in izkušnje

Ob simbolu P.E.C.A.® občutim globok mir in stik s svojo notranjostjo. Moja prva izkušnja uporabe spodnje majice mi je pokazala, kako drugače lahko delujem v naporni službi in življenju. Meni in moji družini preko izdelkov P.E.C.A. že mnogo let omogoča, da gremo lažje skozi življenje. Je naša prva pomoč za vse fizične težave, od glavobolov, bolečin v trebuhu, menstrualnih bolečin, vnetem grlu, pikih čebel, vnetjih. Njegovo delovanje seže tudi na področju čustev in psihičnih bremen, saj človeka umiri, poveča koncentracijo in ustvarjalnost. Otroci ga sami od sebe vzamejo in položijo na tisti del telesa, kjer imajo problem. Tudi naši dve psički gresta samodejno v njegovo bližino.

Svoje delovanje nam pokaže, ko ga nekaj časa uporabljamo, saj začnemo opažati spremembe. Najmlajši sin, ki ga simbol spremlja od rojstva, me je pri osmih letih vprašal: «Mami, povej mi, zakaj se v tej majici (pokazal je majico P.E.C.A.) počutim bolje kot v navadni?« In še ena njegova ugotovitev je prišla skozi leta: »Zakaj je naša voda (iz podstavka P.E.C.A.) boljšega okusa kot v šoli?« Naj dodam, da imamo šolo skoraj na domačem dvorišču in pijemo vodo iz istega vira.

Seveda obstajajo odgovori na ta vprašanja. Dala jih je tudi znanost, ki je z merljivimi metodami dokazala lastnosti simbola P.E.C.A.®. Skozi mnoge praktične izkušnje uporabnikov simbol P.E.C.A.® govori sam zase. Kar je najlepše, človeku ni treba vedeti in razumeti, kako deluje, da mu pomaga. Potrebno je le, da mu damo priložnost. V ljudeh prižge plamen in sam ob tem ne postane manjši. Prižge ga pri vsakem na svoj način in je povsem unikaten. Z veliko radostjo spremljam, kako vsak na svoj način, ob svojem času od njega prejema darove in se transformira v vedno bolj zavestno bitje.

Po lastni pozitivni izkušnji s simbolom leta 1999 sem ga predstavila tudi svoji mami, ki je bila nepokretna zaradi multiple skleroze in že dobrih petnajst let na invalidskem vozičku. V tistem času so jo mučili hudi krči v nogah, ki so bili zelo boleči in neprijetni. Zanjo sem vzela nogavičke s simbolom P.E.C.A.® in ji priporočila, da jih nosi neprekinjeno. V nekaj tednih so se noge zmehčale, krči popustili in hlad v nogah je prešel. S to izkušnjo mi je bilo jasno, da ji simbol P.E.C.A.® lahko konkretno izboljša kakovost življenja. Mama je bila zvesta uporabnica izdelkov P.E.C.A. Doživela je zavidljivih 84 let in je kljub tridesetletni nepokretnosti mentalno zelo aktivno živela svoje življenje do zadnjih dni.

Ponazoritev izdelkov P.E.C.A.®

Z največjim veseljem simbol P.E.C.A.® predstavim ljudem, ki iščejo pomoč za izhod iz svojih težav. Vabim vas na redne mesečne ponazoritve, ki jih izvajam z namenom informiranja ljudi o tem čudovitem darilu človeštvu.

Ponazoritve vam bodo omogočile osebno izkušnjo in celovit vpogled v delovanje simbola P.E.C.A.®. Podrobneje si bomo pogledali lastnosti njegovega elektromagnetnega polja in njegove učinke na naše fizično ter psihična telesa. Predstavljene bodo tudi znanstvene raziskave simbola P.E.C.A.® in osebne izkušnje uporabnikov, ob katerih bo vsak od vas lahko dobil vrsto koristnih informacij o načinih samopomoči z uporabo energijskih izdelkov P.E.C.A. V času omejitvenih ukrepov so dogodki prirejeni za izvajanje preko aplikacije Zoom.

Ponazoritve potekajo vsako četrto sredo v mesecu, ob 18.uri, v prostorih podjetja ENOMA d.o.o., Perovo 27, Kamnik. Dogodki so brezplačni, z namenom informiranja ljudi, ki potrebujejo in iščejo kvalitetno obliko podpore in pomoči. V času omejitvenih ukrepov se dogodki izvajajo preko aplikacije Zoom.

Prijava na ponazoritev izdelkov P.E.C.A.®

Prosim vas, da izberete ustrezen termin in izpolnite obrazec. O nadaljnjih korakih vas bom obvestila.

  Barbara Svetelj Šprah

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 41 387 788
  svetovanje@enoma.si
  ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti