Licenčni svetovalec

Metoda P.E.C.A.®

Metoda P.E.C.A.® ali Profesionalna Energijska Celovita Asistenca je mednarodno priznana, samostojna in specifično merljiva energijska metoda, ki temelji na poglobljenem znanju o energijskem ustroju človeškega telesa in psihe ter prostora, v katerem človek živi in opravlja svoje delo.

Predstavlja celovit in profesionalen pristop komplementarne energijske medicine do človeka.

Namenjena je vsakomur, ki se počuti izgubljenega, bodisi zaradi bolezni, psihične stiske ali čustvene bolečine. Namenjena je tudi tistim, ki čutijo, da jih pogosti neuspehi v življenju ovirajo, da bi živeli svoj polni potencial. Istočasno opredeljuje energije v prostoru in jih pomaga vrniti v celovito pretočno ravnovesje.

Metoda P.E.C.A.® ne izključuje drugih metod in je komplementarna oziroma dopolnilna uradni medicini.

 

Licenčni svetovalec po metodi P.E.C.A.®:

  • se za uporabo metode P.E.C.A.® usposobi z ustreznim izobraževanjem in ima pridobljeno licenco za delo po metodi P.E.C.A.®;
  • ima profesionalna znanja o elektromagnetnih poljih in znanje za celovit pregled biopolja človeka in prostora ter za svetovanje o najosnovnejši pomoči z energijskimi izdelki;
  • ima pridobljena znanja o osnovni anatomiji in fiziologiji človeka;
  • se odlikuje po tem, da redno prakticira meditacijo in skrbi za svojo osebno širitev zavesti;
  • je opravil vseh sedem stopenj programa P.E.C.A.;
  • s srcem in s profesionalnim pristopom pomaga ljudem do vrednot P.E.C.A.: MIR, ENERGIJA, USTVARJALNOST, NAPREDEK, ki jih danes svet zelo potrebuje;
  • preglede opravlja s pomočjo radiestezijskega nihala, aktiviranega s kodo P.E.C.A. Nihalo mu pomaga natančno določiti gibanje in količino energije v merjenem polju, ravnotežje energij in integriteto polja, kot tudi ugotavljati motnje in vzrok za blokade v tem polju.

Licenčna svetovalka Barbara Svetelj Šprah

Delo licenčne svetovalke po metodi P.E.C.A.® opravljam od leta 2009. Nudi mi možnost, da lahko dam ljudem tisto, kar sem prejela sama. To je delo, ki me izpolnjuje in daje posebno vrednost mojemu življenju.

Glede na specifično težavo posameznika lahko opravim različne energijske preglede po metodi P.E.C.A.®, v katerih preučim lastnosti in zapise EMP njegovega fizičnega telesa, psihičnega telesa ali prostora, kjer živi in dela. Ob osebnem srečanju dobljene meritve interpretiram na preprost način, ki je vsakomur razumljiv.

Interpretacija energijskega pregleda po metodi P.E.C.A.® človeku odpre vrata na pot drugačnega razumevanja in doživljanja sebe in težav, ki ga pestijo. Omogoči mu, da spozna svoje lastne energijske pretoke in mu ozavesti nezdrave vzorce delovanja, zaradi katerih izgublja dragoceno energijo. Ob tem mu osvetli vplive energij iz okolja, kjer živi, pa tudi karmične obremenitve kot plod preteklih življenj, ki so tudi lahko vzrok za njegove težave.

Človeku se razgrne popolnoma nov zemljevid njegovih vtisov, zapisov in spominov, ki seže preko zaznav fizičnih čutil in mentalnih analiz. Predstavljena mu je njegova individualna pot, ki omogoča postopno regeneracijo na celičnem nivoju. Seznani se s pristopi, ki vodijo v transformacijo težkih čustev, miselnih vzorcev ter drugih nezavednih psiholoških vsebin, ki so pustile sled v njegovem energijskem polju.

Mnogo je zgodb posameznikov, ki so s pomočjo energijskih pregledov in nadaljnjih korakov po metodi P.E.C.A.® razrešili zdravstvene težave, pozdravili lastne čustvene bolečine ali nezdrave odnose. Neizmerno lepo je spremljati proces osvobajanja ljudi, ki postajajo svetilnik zase in za ljudi okoli sebe.

Barbara Svetelj Šprah

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 41 387 788
svetovanje@enoma.si
ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti