Psihično telo

Pregledi EMP psihičnega telesa po metodi P.E.C.A.®

Na nivoju avre merimo EMP posameznih doživljanj in občutkov človeka na nivoju čustvovanja, mišljenja, doživljanja energij izven njegovega zavedanja, ki si jih sam ne zna pojasniti. Energijsko polje ali avra ima zapisanih mnogo informacij, ki jih je duša prinesla s seboj v to obliko življenja, in tudi mnogo tistih, ki so se zapisala v tem življenju.

Pregled EMP psihičnega telesa natančno pokaže, kateri so ti zapisi, ki jih duša nosi v svojih elektromagnetnih poljih.

Skozi kratek pregled EMP psihičnega telesa spoznamo osnovno elektromagnetno polje ali stanje psihičnega telesa. Kratek pregled na splošno opredeli, katero energijsko telo je moteno oziroma obremenjeno skozi pretekla življenja in pa v sedanjem življenju, kajti to je tudi pokazatelj, kaj se nam dogaja v danem trenutku. Tudi patološke vezi iz primarne in sekundarne družine nas spremljajo in vplivajo na naše počutje, saj se lahko velikokrat počutimo utesnjene, nemočne …

Kratek pregled elektromagnetnega polja psihičnega telesa – aure nam natančno pokaže, kateri energijski izdelki v danem trenutku najbolj učinkovito podprejo naše psihično stanje.

Delni pregled EMP psihičnega telesa ali aure je podoben celostnemu pregledu aure, le da je usmerjen v specifično motnjo, ki bremeni človeka in bi želel najti vzrok za svoje trenutne težave, ter jih s pomočjo nadaljnjih korakov tudi odpraviti.

Delni pregled EMP psihičnega telesa je namenjen vsem, ki imajo določene psihične težave, na primer izgorelost, anksioznost, depresija, motnje v koncentraciji itd. Lahko pa tudi zgolj trenutno psihološko stanje, kot so nemir, izguba suverenosti, samozavesti, močne vezanosti z najbližjimi ali druge težave psihičnega tipa, ki človeku onemogočajo radostno in sproščeno bivanje tu in sedaj.

Celostni pregled EMP psihičnih teles ali aure nam pomaga razumeti, zakaj ima človek določene psihične težave. Psihična telesa so kot shramba vseh akcij in reakcij, ki jih človek vzpostavlja v mislih, besedah in dejanjih skozi vse svoje življenje, kot tudi tistih, ki jih je že od prej zapisane prinesel s seboj. Pregled omogoča najti vzrok ali specifičen zapis informacije, ki moti naraven pretok energij skozi psihična telesa, in določa možnost, kaj mu lahko pomaga pri ponovni vzpostavitvi pretoka.

Istočasno lahko energijski pregled avre pomaga človeku razumeti, kakšna je naloga njegove duše, kakšne vzorce mora razrešiti in čemu v svoji notranjosti bolj slediti in prisluhniti, da bi živel in dihal v skladu z univerzalnim elektromagnetnim poljem.

Moje delo in izkušnje

Energijski pregled psihičnih teles po metodi P.E.C.A.® je meni osebno pomagal pri prepoznavanju in osvobajanju nezdravih mentalnih in čustvenih vzorcev. Ozavestila sem lastne potlačene vsebine in bolečine. Te so izhajale iz ranega otroštva, ko ob meni ni bilo nikogar, ki bi me vprašal, kako sem, kaj čutim, kaj potrebujem. V meni je bilo ogromno žalosti, razočaranj in jeze, da sem, od kar pomnim, morala skrbeti za svoje najbližje, ki so zboleli (mati, otroci … ). Vedno so bile druge prioritete, ki sem jih doživljala kot ovire na svoji poti. Bežala sem od odgovornosti, a gojila občutke krivde. Bila je bolečina, huda bolečina neopaženega otroka, ki je hrepenel po ljubezni, za katero je mislil, da mu jo lahko nudi le najbližji.

Ob podpori meditativne terapije Alenke Rupert – Arune, dr. znan. kompl. med., sem začela vedno bolj čutiti sebe in svoje prave vsebine. Sprejela sem sebe tako, kot sem, in začela sprejemati druge take, kot so. Problemi so postali izzivi, ki z razlogom prihajajo do mene. V nekem trenutku se je v moji notranjosti zgodil preobrat, ki ni bil stvar moje odločitve, ampak zorenja. Začutila sem, da je skrb za moje najbližje moja priložnost, da jim služim in nikakor ne breme. Od takrat naprej me obveznosti v domačem okolju ne izčrpavajo več. Spremenjen odnos do zunanjega sveta mi omogoča, da lažje ozavestim, kaj je moja naloga in kaj ne, hkrati pa zmorem postaviti meje sebi in drugim. Res je, da v večini nimamo vpliva na to, kaj pride do nas, imamo pa izbiro, kako se bomo na to odzvali. Odvrgla sem strahove pred nestanovitno prihodnostjo, zdravstvenim stanjem mojih dragih in začela zaupati, da vse, kar pride, je priložnost za osebno rast.

Spremljanje in svetovanje ljudem, ki so iskali pomoč, je prineslo mnogo lepih izkušenj. Človek bi lahko rekel, da so čudežne. S poznavanjem energijskih zakonitosti in dejstva, da smo ljudje tudi energijska bitja, pa beseda čudež odpade. Izboljšani pretoki v naši avri poglobijo zavedanje sebe in sveta okoli sebe. Izboljša se kvaliteta življenja na vseh nivojih bivanja. Eno od osebnih izkušenj si lahko preberete tukaj (Alenka Zupan).

Name se je po pomoč obrnila obupana mama, katere hči se je borila z motnjami hranjenja, bulimijo in anoreksijo. Več let so zaman hodili od strokovnjaka do strokovnjaka, da bi ji pomagali z različnimi terapijami. Ob energijskem pregledu psihičnih teles se je natančno pokazalo, kaj vznemirja njeno psiho, da tako destruktivno deluje do sebe. Po meditativnih terapijah, namenjenih celjenju psihičnih teles in energijskem celjenju prostora, ki jih izvajata Alenka Rupert – Aruna in Matjaž Rupert, strokovnjaka komplementarne energijske medicine, so težave minile. Dekle je uspešno dokončalo srednjo šolo, dve fakulteti in se posvetila svojim talentom.

Prijava na pregled po metodi P.E.C.A.®

V primeru, da potrebujete pomoč, vas prosim, da izpolnite obrazec. Tako bom lahko stopila v kontakt z vami.

  Barbara Svetelj Šprah

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 41 387 788
  svetovanje@enoma.si
  ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti