Prostor

Pregledi EMP prostora po metodi P.E.C.A.®

Prostor, v katerem živimo ali delamo, je izredno pomemben dejavnik v človekovem življenju. Nezavedno se v nekaterih prostorih počutimo dobro, v nekaterih pa slabo. Vsak prostor ima svoje energijske zakonitosti. Neposredno je podrejen osnovnim silam narave, ki v njem delujejo vsak trenutek. Poleg vpetosti med naravne sile pa prostor od samega začetka stvarstva beleži informacije skozi vsa zgodovinska obdobja.

Kratek pregled EMP prostora opredeli informativno osnovno stanje zemljišča, hiše, stanovanja ali poslovnega prostora. Izkristalizira osnovno sliko pretočne ali nepretočne energije v njem, količino energije v prostoru, ravnovesje ali neravnovesje zemeljskih in kozmičnih silnic, ter kako in koliko je prostor zaščiten pred vplivom in vdorom zunanjih energij vanj.

Kratek pregled EMP prostora je namenjen vsakomur, ki se odloča za nakup zemljišča, bivalne hiše, stanovanja ali poslovnega prostora. Namenjen je tudi tistim, ki prodajajo svoj prostor, pa nikakor ni pravega kupca zanj. Vsakomur, ki se fizično ali psihično v prostoru ne počuti dobro in potrebuje vpogled, zakaj se to dogaja.

Celostni pregled EMP prostora se dotakne natančnih opredelitev energij prostora v vitalnem, emocionalnem, mentalnem, astralnem in vseh kavzalnih nivojih, ki jih je prostor zapisal. Celostni pregled nudi odgovore iz daljnih zgodovinskih obdobij, predhodnih generacij in trenutno živečih v njem ter opredeli vpliv prostora na vsakega posameznika, ki v njem živi. Na osnovi teh meritev se odredi natančna mera ukrepov, ki posamično polje prostora izboljša oziroma uravnoteži do te mere, da je bivanje v njem zdravo in normalno.

Celostni pregled prostora je prvenstveno namenjen vsem, ki so v določenem prostoru zboleli, psihično otopeli ali padli v posebna stanja notranje nemoči, iz katerih ne vidijo izhoda. Enako je namenjen ljudem, ki imajo občutek, da ne napredujejo, da težko dograjujejo sebe skozi nova učenja, na primer otroci, učenci, študentje. Ta pregled je namenjen tako osebnim bivalnim enotam kot tudi javnim ustanovam, bolnicam, zdraviliščem, hotelom, poslovnim objektom.

Moje delo in izkušnje

Vsi trije otroci so mi dajali signale, da je v našem domu vir nemira, saj so bili v večernem času in ponoči zelo vznemirjeni. Hči je kot majhna zvečer zelo težko zaspala. Nobena metoda uspavanja ni delovala. Oba sinova pa sta imela konstantne prekinitve spanca čez noč in izražala potrebo po moževi ali moji bližini. Šele z interpretacijo energijskega pregleda prostora po metodi P.E.C.A.® sem ozavestila, kako močan dejavnik za naše počutje, zdravje in odnose je naš dom. Dobila sem vpogled, kaj je naš dom zaznamovalo s težkimi vsebinami, ki vznemirjajo člane družine. Hkrati sem dobila odgovor, od kod specifične bolezni (multipla skleroza, obolenje ščitnice, mandljev, žrelnice, kronične težave s kožo) v tem prostoru.

Odločila sem se za energijsko celjenje prostora po metodi P.E.C.A.®. Postopek vzpostavljanja pretoka čiste izvorne energije na prostoru opravlja Matjaž Rupert, strokovnjak komplementarne energijske medicine, ki je svoji nalogi srčno predan. Preobrat se je zgodil že na dan čiščenja, ko je najmlajši sin prvič po šestih mesecih spal celo noč. Tudi sama sem se končno lahko naspala in nabrala novih moči. Dom je zaživel v novih vibracijah neopisljivega miru.

V naši družini se je na dolgi rok pokazala sprememba v medsebojnih odnosih. Ustvaril se je prostor za varno komunikacijo, kjer si slišan in tudi slišiš in se ob tem ne počutiš ogroženega. Sprememba, ki sem jo najbolj zaznala pri sebi, je bila, da sem postala mnogo bolj aktivna skozi cel dan. Pred tem sem redno potrebovala počitek, tudi ko sem bila še sama, brez družine. Zvečer sem se kljub temu utrujena zgrudila v posteljo. Od energijskega čiščenja je spanec globok in miren, zbujam se spočita, kar je bilo prej redkost. Potrebe po dnevnem počitku že dolgo ni več.

Izkušnje drugih, ki so se odločili za ta korak, so podobne. Vsak v svojem času zazna napredek, ki ga v preteklosti v tem prostoru ni bilo. Eno od osebnih izkušenj stranke, po energijskem pregledu in čiščenju prostora po metodi P.E.C.A.®, si lahko preberete tukaj (Kaja Teržan).

Zanimiva je bila izkušnja stranke, ki se je po energijskem pregledu prostora, kjer je živela tudi njena mati, odločila za energijsko čiščenje. V prostoru so se iz generacije v generacijo ponavljali konflikti v medosebnih odnosih, tudi v njunem odnosu. Ob tem se je desetletja nabirala stara krama, ki se je mama ni mogla znebiti. Tega je bilo toliko, da je oteževalo normalno fizično gibanje v prostoru. V zelo kratkem času po čiščenju je mati dobila moč, da se je ločila od vseh neuporabnih predmetov. Prostor je fizično zadihal in začel služiti namenu bivanja. Mati je v obdobju šestih mesecev popolnoma spremenila svoj način življenja. Ponovno je dobila voljo do druženja in potovanj. Hči se ni mogla načuditi tej spremembi. Odnos med njima se je izboljšal, nista več padali v stalno ponavljajoče se konflikte, ki so prej izčrpavali obe.

Zelo se me je dotaknila izkušnja gospoda srednjih let, ki je imel dolgoletne psihične težave, anksioznost in depresijo. Največji nemir je občutil ponoči. Slišal je glasove, ropotanje in nikoli ni prišel do izvora teh glasov. Skušal jih je utišati s pomirjevali, a se stiske niso končale. Bil je izčrpan, neprespan in zelo nemiren. Po energijskem pregledu po metodi P.E.C.A.® in po seznanitvi vzrokov svojih zaznav se je odločil za energijsko čiščenje prostora po metodi P.E.C.A.®. Dan po čiščenju me je poklical in mi rekel, da nima besed za to, kar se je zgodilo. »Tako je, kot bi bilo konec vojne,« je skušal opisati doživeto noč. Po več letih je končno lahko zaspal v miru in tišini. Dobil je potrditev, da ni izgubljal pameti. Njegove zaznave so bile povezane z energijskimi zapisi dogodkov iz preteklosti, ki so se zgodili na prostoru. Ko sva se kasneje ponovno srečala, mi je povedal, da ve, da čiste vibracije njihove hiše in parcele vplivajo tudi na odnose s sosedi, saj so se v kratkem času mirno dogovorili za mejo, kar se je prej vleklo skozi generacije.

Prijava na pregled po metodi P.E.C.A.®

V primeru, da potrebujete pomoč, vas prosim, da izpolnite obrazec. Tako bom lahko stopila v kontakt z vami.

  Barbara Svetelj Šprah

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 41 387 788
  svetovanje@enoma.si
  ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti