Fizično telo

Pregledi EMP fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.®

Na nivoju telesa lahko merimo EMP posamičnih celic, tkiv, organov, tekočin, žlez itd. Cilj opravljenih meritev ni postaviti diagnozo, pač pa le opredeliti, katera struktura v telesu ima motnjo v energijskem delovanju. S pregledom EMP fizičnega telesa lahko določimo, kaj to motnjo odpravlja, da bi lahko telesna struktura dobila ustrezen energijski potencial, ki ji omogoča bolj uravnoteženo ali zdravo delovanje.

S kratkim pregledom EMP fizičnega telesa spoznamo osnovno elektromagnetno polje ali stanje fizičnega telesa. Kratek pregled na splošno opredeli, katere strukture telesa niso pravilno energijsko pretočne in imajo nizko raven energije, ter določi pomoč glede na posameznikovo trenutno energijsko stanje.

Kratek pregled elektromagnetnega polja fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.® nam natančno pokaže, kateri energijski izdelki najbolj učinkovito podprejo naše telo in hkrati določi, kako naj izdelke uporabljamo, da bo telo na osnovi dodane energije bolje delovalo.

Celostni pregled EMP fizičnega telesa je daljši in temeljitejši. Pokaže, kje v telesu je energija pretočna in kje ne, ter določi, zakaj prihaja do težav.

Namenjen je vsakemu človeku, ki se ne zadovolji samo z diagnozo o stanju telesa, pač pa se tudi vpraša, zakaj je do tega stanja prišlo. Pregled pokaže, kaj lahko človek sam stori, da si pomaga pri kakovostnejšem okrevanju oz. k boljšemu počutju.

Moje delo in izkušnje

Ob soočenju s težko obliko atopičnega dermatitisa pri sinu sem bila zmedena ob poplavi različnih informacij, ki sem jih dobila od zdravnikov in drugih strokovnjakov s področja alternativne medicine. Poskušala sem marsikaj in dala vsaki stvari svoj čas. Žal pa nobena terapija, mazilo, kopeli, zelišča niso prinesli konkretnih sprememb na koži. Kot doječa mama sem se lovila glede lastne prehrane, saj je kljub strogi dieti sinova koža ostajala enaka. Sin je bil nemiren tako podnevi kot ponoči. Zjutraj sem se bala odpreti oči, saj je običajno noč prinesla poslabšanje. Tako je bilo iz meseca v mesec. Neprekinjena nega in obsedeno iskanje oprijemljivih vzrokov, ki dražijo njegovo kožo, se je kazala tudi na meni. Počutila sem se kot nesposobna mama, ki ne zna poskrbeti za svojega otroka. Skoraj sem se vdala v to, da bo uporaba antihistaminikov, zaviralcev vnetja in številnih mazil edina možnost, da kožo vzdržujemo v na videz normalnem stanju.

Zadnjo možnost za naravno razrešitev sem dala energijskemu pregledu fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.®. Omogočil mi je vpogled v sinovo energijsko stanje telesa in natančno pokazal glavne vzroke za tako prizadeto kožo. Ob informacijah, kje in kako lahko sina učinkovito podprem, sem se končno pomirila in dobila voljo in moč za nove korake. Dobila sem usmeritev glede energijsko ustrezne prehrane in usmerjene podpore z izdelki P.E.C.A., kar sem dosledno upoštevala.

Po celovitem celjenju sinovega EMP po metodi P.E.C.A.®, ki ga izvaja Alenka Rupert – Aruna, dr. znan. kompl. med., in odpravljanju drugih motečih vplivov iz okolja se je sinova koža iz dneva v dan vidno popravljala. Od takrat ni bilo več potrebe po uporabi zdravil in mazil. Sinova prebava se je uredila, psihološko se je umiril in postal bolj samostojen. Končno smo lahko zaživeli bolj mirno družinsko življenje.

Sinova koža je tudi v njegovi puberteti še vedno kot lakmus papir, ki hitro pokaže neravnovesje v njegovi psihi ali telesu, a sedaj vemo, kako ga v takih obdobjih podpreti na naraven način.

Skozi leta svetovanja po metodi P.E.C.A.® sem imela priložnost delati z mnogimi, ki so se znašli v podobnih težavah. Eno od pričevanj si lahko preberete tukaj (Vesna Jamšek). Korakov razreševanja ne moremo posploševati na podlagi diagnoze. Vsako stanje telesa ima svoj potek in vsak posameznik je zgodba zase. Potreben je individualen vpogled v stanje energijskih pretokov in postopno odpravljanje ugotovljenih vzrokov.

Prijava na pregled po metodi P.E.C.A.®

V primeru, da potrebujete pomoč, vas prosim, da izpolnite obrazec. Tako bom lahko stopila v kontakt z vami.

  Barbara Svetelj Šprah

  Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
  +386 41 387 788
  svetovanje@enoma.si
  ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

   © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti