Pravila zasebnosti GDPR

Pravilnik o zasebnosti: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje ENOMA  d. o. o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S potrditvijo nam dovolite, da vam pošiljamo Novice – sporočila o raznih pomembnih dogodkih, novostih in novih storitvah in Oglasna sporočila – različne ponudbe iz nabora naših storitev.

Za prijavo na e-novice podjetje ENOMA d. o. o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice podjetja ENOMA d. o. o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Seznanjamo vas, da se lahko iz sistema sporočil kadar koli izpišete tudi tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo ali pa obvestilo o odjavi pošljete po pošti na sedež podjetja ali na elektronski naslov svetovanje@enoma.si. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec podjetje ENOMA d. o. o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: ENOMA d. o. o., Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik.

Hvala za zaupanje.

S spoštovanjem

ENOMA d.o.o.

Preverite tudi celotne Splošne pogoje

Barbara Svetelj Šprah

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 41 387 788
svetovanje@enoma.si
ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti