Pravila zasebnosti GDPR – P.E.C.A.

Pravilnik o zasebnosti: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S potrditvijo nam dovolite, da vam pošiljamo Obvestila – o aktualnih terminih P.E.C.A. programov in meditacij, Novice – sporočila o raznih pomembnih dogodkih, novostih in novih storitvah in Oglasna sporočila – različne ponudbe iz nabora našega blaga in storitev.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih podjetje P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice podjetje P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice podjetja P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Seznanjamo vas, da se lahko iz sistema sporočil kadar koli izpišete tudi tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo, ali pa obvestilo o odjavi pošljete po pošti na sedež podjetja ali na elektronski naslov info@pecastory.com. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec podjetje P.E.C.A. INTERNATIONAL d. o. o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: P.E.C.A. INTERNATIONAL d.o.o., Miheličeva cesta 18, 1000 Ljubljana.

Hvala za zaupanje.

S spoštovanjem.

P.E.C.A. INTERNATIONAL d.o.o.

Preverite tudi celotne Splošne pogoje

Barbara Svetelj Šprah

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 41 387 788
svetovanje@enoma.si
ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti