Alenka Zupan

Izgorelost

Že na prvem srečanju s svetovalko Barbaro Svetelj Šprah me je prevzela njena pomirjujoča, topla in srčna energija. Kljub notranjemu nemiru sem se ob njej počutila popolnoma varno, podprto in sprejeto takšno, kakršna sem. Z lahkoto sem se ji odprla, ji zaupala svoje najtemnejše občutke, čustva in misli.

V stanju popolne fizične, čustvene in psihične izgorelosti sem pričela s procesom zdravljenja po metodi P.E.C.A., najprej s celičnim in nato karmičnim osebnim pregledom. Sledile so meditativne terapije pri Aruni, čiščenje prostorov Matjaža Ruperta, uporaba številnih energijskih izdelkov, obisk meditacij in poučnih, zdravilnih programov P.E.C.A.. Ob vsej našteti kontinuirani podpori sem prejemala navodila in modre nasvete svetovalke Barbare. Z doslednim udejanjanjem prejetega v prakso na vseh nivojih (fizično, čustveno, mentalno, srčno, ustvarjalno, prostorsko …) zaznavam spremembe, ki se s procesom notranje transformacije vidno izražajo v zdravstvenem stanju, medosebnih odnosih in življenjskih situacijah.

Po skoraj štirih letih podpore (od septembra 2016) me vedno znova ogreje Barbarin ljubeč in hkrati jasen, osredotočen vpogled v trenutno stanje, nastalo situacijo in delovanje. Nič ni na silo, nič prehitro, temveč vse ob pravem času, ko sem pripravljena in »zrela«. Včasih je težko, vendar mi je ob njeni podpori veliko lažje prebroditi trenutno stanje: osvetli mi lastne težine in težje sprejemljiva področja, plast za plastjo odstira meglice teme, ki so se z leti nabrale tako, da sem vedno globlje v stiku s seboj, se ob preizkušnjah hitreje povežem s svetlobo v sebi, lažje sprejemam in se hkrati zavedam globljega pomena življenja.

Ko se ozrem nazaj, vidim prehojeno pot zdravljenja in sem neizmerno hvaležna svetovalki Barbari za vse, kar sem prejela. Hvaležna sem ji tudi za to, da se lahko kadar koli, ko se znajdem v stiski ali navidezno brezizhodni situaciji, obrnem nanjo, jo kontaktiram in prejmem njen uvid in nasvet. Najbolj pa sem hvaležna, da se je med nama spontano spletla spoštljiva, srčna »prijateljska« vez, ki je najdragocenejše darilo celotnega procesa zdravljenja.

Iz srca HVALA draga Barbara – za vse in še več!

Alenka Zupan

Barbara Svetelj Šprah

Licenčna svetovalka po metodi P.E.C.A.®
+386 41 387 788
svetovanje@enoma.si
ENOMA, svetovanje in razvoj d. o. o.Groharjeva ulica 11, 1241 Kamnik

    © 2024 P.E.C.A. International d.o.o. Vse pravice pridržane. | Splošni pogoji | Pravilnik o zasebnosti